design

design

In het tweede jaar van mijn studie moest ik een fotografie magazine ontwerpen voor een projectweek. Dit betekende dat ik 2 weken had om een stramien op te zetten, beelden te bewerken en teksten te plaatsen zo dat ik er tevreden mee was. Hier vind je het hele FOAM+ magazine

Huisstijl maakwerk (2e jaar)

Maakwerk is een klein lokaal klusbedrijf met de kernwaardes vakmanschap-meesterschap, veelzijdig en betrouwbaar. Ze zijn enorm veelzijdig ; van loodgieters- tot metselwerk, van schilderwerk- tot elektriciteit aanleggen; zij kunnen het leveren. Experts met een breed pallet aan gereedschap.

Me-Magazine
Tijdens mijn studie kreeg ik de opdracht was om een magazine te maken over ons, over onze stad, hobbies en interesses. We mochten artikelen opzoeken om te plaatsen maar ik heb er voor gekozen om al mijn tekst zelf te schrijven; van een gedicht, tot interview tot artikel over tweeling zijn dat ik ooit samen met mijn zusje heb geschreven. Ik koos voor een minimalistische vormgeving met wat handgeschreven en typemachine-accenten. Zo is dit magazine een weergave geworden van wie ik was in 2017, toen ik dit maakte.

Visuele identiteit Stedelijk Museum Amsterdam
(fictionele opdracht)

Voor het SMA moesten we een nieuwe visuele identiteit ontwerpen. Deze moest passen bij het brede spectrum aan moderne kunst dat daar hangt. Het Stedelijk museum is een van mijn favoriete musea en ik kom er graag. Ik koos ervoor om als basisvorm een lijst te willen gebruiken, als soort galerij die steeds meer plek inneemt, net zoals kunst in onze samenleving. Deze vorm heb ik ook terug laten komen in de bewegwijzering. Ook koos ik voor subtiele kleuren zodat het de kunst nooit zou overschreeuwen.

Van september 2019 tot februari 2020 liep ik stage bij Rock City Brewing. Hier mocht ik helpen met het maken van social media uitingen, menukaarten voor de pub en het ontwerpen van bierlabels (zo heb ik de chocoporter, Three Heavy, I’m not deaf en # serie ipa’s ontworpen). Meer kunt u vinden op de website van Rock City Brewing.