Illustraties voor LUME. Wij zijn Lume: een beweging van licht met vrouwen over de hele wereld. Hun verlangen? Geloof delen, wereldwijd. Dit doen ze onderanderen door de blogs en socialmedia posts en challenges om mensen uit te dagen om ook echt iets te doen om lichtje te zijn op de plek waar je bent.

De huisstijlkleuren van Lume zijn wit, zwart en geel. Ik heb een aantal illustraties rondom het thema “advent” en “geloofs deeltalen” gemaakt.

Een aantal illustraties die ik heb mogen maken voor schoolopdrachten in mijn 2e en 3e jaar van mijn opleiding.

Een project waar ik al een paar jaar mee bezig ben is het “chummysketches project”. Ik begon hiermee toen ik voor mijn studie elke dag met de trein reisde. Dit was tijd waarin ik eigenlijk niks aan het doen was maar het leek me tof om deze tijd nuttig te besteden. Het idee achter dit project is dat ik af en toe wat positiviteit verspreid in de trein. Tijdens een treinreis maak ik een snel tekeningetje, schrijf wat positieve woorden op en laat het achter op een tafeltje voor de volgende passagier. Ik zet vaak ook de instagramnaam @chummysketches er op zodat mensen die de kaart vinden in contact kunnen komen als ze dat willen. Zo heb ik de afgelopen jaren tientallen kaarten achtergelaten, gewoon omdat het kan.